Frågor och svar ang skäggisar


Tyvärr har jag ingen möjlighet längre att svara på frågor när det gäller skäggagamer. Det tar helt enkelt för mycket tid, jag är ledsen. Men de flesta svaren har du på min sida. Annars rekommenderar jag att du kikar på min länksida - där finns mängder med bra sidor.

Lita inte blint på det jag skrivit här på min hemsida utan använd ditt sunda förnuft. Kom ihåg att jag inte är någon expert. Verkar din skäggagam sjuk - ödsla inte tid på att fråga runt på internet. Det går aldrig att säkert bedöma vad som är fel utan att ens ha sett djuret. Ring veterinären istället!

Jag rekommenderar att du köper minst en bok om skäggagamer. Det är alltid bra att ha en grund att stå på när man skaffar ett djur. Visst är det bra att ställa frågor (t.ex. på ett forum) - och du kanske får jättebra svar om du har turen att få svar från någon som kan. Men - om du inte har en baskunskap så vet du kanske inte vilka frågor du ska ställa innan det är för sent. Man måste ta reda på det viktigaste innan man skaffar ett djur. Annars kommer inte djuret att må bra. Jag har en sida om boktips här.

Jag rekommenderar också:

Bearded Dragon Forum     eller     Bearded Dragon Mailing List

Båda är visserligen på engelska - men väldigt bra. Där kan du få svar på det mesta du funderar över angående skäggagamer.

Reservation för ev. felaktigheter.

OBS! Informationen i min text är inte på något sätt menad att vara allomfattande eller en ersättning för en veterinärkonsultation. Kontakta en veterinär direkt om du misstänker att din skäggagam är sjuk.

Observera att jag svarar av egen erfarenhet. Jag kan inte på något sätt garantera att jag har 100% rätt. Jag ger råd - ingenting annat. Upptäcker du några felaktigheter - så var snäll och kontakta mig.

© Mångfaldigande av denna text, helt eller delvis, är förbjudet enligt lagen om upphovsrätt utan tillstånd av Gunilla.
Huvudsida Skötsel av skäggagam Bilder - Mina ödlor
Ungar - äggläggn & parning Om oss Frågor / Svar
Till minne av Hexxen Terrarie m bergsbakgrund Boktips


Copyright © Gunilla. All Rights Reserved.
No part of this website may be copied or reproduced without permission.