Om Troll Troll är dotter till Disa och Cicero och yngre syster till Olga och Mira. Troll kläcktes den 22 maj 2004. Den enda honan i en kull på 6 ungar.

Troll är en ganska bortskämd och kinkig liten dam. När hon växte upp hade hon perioder då hon åt mycket mindre än de andra ungarna och hon växte långsammare än de andra. Även som vuxen är hon mycket mindre än de flesta skäggagamer. Men det är inget fel på henne - det är bara så hon är och jag älskar henne som hon är! Fortfarande vill hon inte äta varje dag. Men hon är absolut inte mager så jag är inte ett dugg orolig över detta.

Olga och Troll är lika stora så de bor tillsammans och trivs med det. Särskilt Olga vill gärna sova PÅ Troll när ljuset släcks.

Mars 2009
Jag träffade en familj som ville ta hand om både Olga och Troll, så i mars 2009 sålde jag dem. Det var inget lätt beslut att sälja 'mina' barn. Men att ha sex ödlor tar mycket tid - och jag visste att de båda skulle få det bra i sitt nya hem. Jag saknar dem och jag tänker på dem nästan varje dag...
Om Cicero     Om Disa     Om Teo     Om Olga     Om Agda     Om Gunilla     Tillbaka     Hem


Copyright © Gunilla. All Rights Reserved.
No part of this website may be copied or reproduced without permission.